Köpvillkor

Allmänt

Dessa villkor gäller mellan dig som kund och oss som säljare.

Köpinformation

Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få beställa hos oss. När du handlar via Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du handlar på distans. Läs mer hos Konsumentverket. NÄRA Relationsutveckling reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. NÄRA Relationsutveckling är godkänd för F-skatt.

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas ut (hamnar ibland i din skräppost) när du slutfört din beställning och din betalning har registrerats. Där finner du uppgifter om vad du köpt med priser och annan information om din order. Om något är fel med beställningen, kontakta oss snarast så löser vi det mesta.

Priser

Priserna är i svenska kronor. Alla priser visas inklusive moms på hemsidan. Vi reserverar oss rätten för prisändringar utan någon förvarning för eventuella prisfel. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar.

Betalsätt

Swish

Betalning via Swish kräver att du har tillgång till egen Swish. Hur du ska gå tillväga framgår steg för steg i samband med din beställning. Du godkänner köpet med Mobilt BankID. Parterapi, partnerterapi och boostpaketet betalas manuellt till swishnummer  123 044 16 91. Betalningsmottagare är NÄRA Relationsutveckling..

Klarna

Via Klarna kan du betala i förskott med kort eller direktbetalning via din bank.

Bankgiro

Parterapi, partnerterapi och boostpaketet kan även betalas via Bankgiro 5638-8739.

Leverans & Frakt

Leveranstid

Beställda varor skickas vanligtvis inom 2-3 dagar efter beställning. De skickas via Postnord som varubrev med klimatkompensation. Beräknad leveranstid är 4-5 vardagar. Om din beställning brådskar så får du gärna kontakta oss så gör vi vad vi kan för att påskynda din leverans.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden är inkluderad i priset. Vid nyttjande av ångerrätten så står beställaren själv för fraktkostnaden för returen.

Reklamation & Ångerrätt

Reklamation

Stämmer din vara inte överens med beskrivningen eller är du på annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss inom 14 dagar från det att du mottagit din produkt så hittar vi ett sätt att lösa det hela. Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd.

Ångerrätt

Ångerrätt gäller enligt lag (2005:59)  om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Vill du utöva ångerrätten ska du kontakta oss per e-post så snart som möjligt, och senast inom 14 dagar från det att du tagit emot din beställning. Vid utnyttjande av ångerrätten står du som köpar för eventuell returfrakt. Varan ska återlämnas i obruten förpackning.

Övrigt

Säkerhet och behandling av kunduppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och e-postadress. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter. NÄRA Relationsutveckling kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part annat än vad som krävs för att fullgöra våra åtaganden mot dig.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar i samband med din beställning eller bokning.

Nyfiken på mer?

PARTNERTERAPI

Bli ditt bästa jag i din relation!

UPPDRAGSLEKEN

52 veckor nära varandra

BOOSTPAKET

I stället för skilsmässa

OM KAROLINA

Jag är så glad att du hittat hit!

BOOSTPAKET

Parterapi i rätt tid

OM KAROLINA

Jag är så glad att du hittat hit!

NÄRA Relationsutveckling på Instagram