Uppdragsleken - 52 veckor nära varandra

Uppdragsleken
Uppdragsleken håller er kärlek bubblande under ett helt år! Med hjälp av 52 inspirerande veckouppdrag turas ni om att investera i er relation ur olika perspektiv.

Om uppdragsleken - den långa versionen...

Kärleksrelationer inleds oftast med det härligaste av det härligaste. Förälskelsen! Blinda för varandras svagheter bubblar kärleken friktionsfritt och tillvaron har ett magiskt skimmer runt sig. Generöst unnas uppmärksamhet och uppskattning i mängder. Omtänksamma kärlekshandlingar i vardagen, passion och inte minst högsta prioritet på varandra! Även om det är lockande att önska att förälskelsen skulle vara för evigt så är det varken möjligt eller kanske ens önskvärt. Det som väntar därefter erbjuder nämligen relationen helt andra möjligheter till djup kärlek och starka band.

Att ha en vardag tillsammans kan vara underbart på många sätt men är samtidigt en utmaning då relationen lätt kan hamna i skuggan av livet i övrigt. Alltifrån barn, vänner, jobb och hushållssysslor kräver sitt och då är det lätt hänt att ta varandra för givna.

Idén om Uppdragsleken föddes med utgångspunkt i detta och i insikten att aldrig sluta nära sin relation, även när det inte kommer lika naturligt som under förälskelsefasen. Att använda Uppdragsleken under ett helt år är tänkt att vara ett enkelt och lustfyllt sätt att boosta sin relation. Allt förpackat i en silkeslen ask, till priset av en bråkdels session parterapi. Visionen med Uppdragsleken är att nå ut och göra verklig skillnad för ännu fler par än de som jag möter i min gröna terapisoffa.

För att säkerställa att era ansträngningar är väl investerade är alla veckouppdrag framtagna med utgångspunkt i vad som enligt forskning skapar en nära och hållbar relation där båda känner sig uppskattade och älskade. Eftersom kärlek uppfattas på olika sätt av olika människor, och relationer kan befinna sig i olika faser, innehåller Uppdragsleken en mängd olika metoder för att nå sitt syfte.

Det tog tre år att färdigställa den till sitt nuvarande utförande, nu hoppas jag att den ska bidra till fyrverkerier för just er!

Lycka till!


Sagt om uppdragsleken:

Följ oss på Facebook och Instagram för inspiration och relationstips i vardagen!