UPPDRAGSLEKEN
– 52 veckor nära varandra

UPPDRAGSLEKEN
– 52 veckor nära varandra

Från lathet och slentrian till fjärilar i magen!

Väck fjärilarna till liv!

Saknar du tiden när uppskattning visades generöst och relationen satte guldkant på din vardag? Jag förstår att er relation är stark och stabil idag, men så värst mycket fjärilar i magen syns väl sällan till?!

Många par sluta anstränga sig i tron att relationen är så “rätt” att den klarar sig fint ändå. Då ersätts romantik, nyfikenhet och spännande samtal av lathet och slentrian.

Gott om relationsforskning visar vad par behöver göra för att hålla sin kärleksrelation bubblande efter många år ihop. Men lugn, ni behöver inte behärska relationsforskningens alla perspektiv!

Det enda ni behöver göra är att ta ett kort i veckan och följa instruktionen på kortet. Varje minut ni investerar i era uppdrag kommer att betala sig i upplevelser tillsammans!

Och svårare än så är det inte – Uppdragsleken gör det enkelt och spännande att byta lathet och slentrian mot kittlande fjärilar i magen!

Så fungerar det

Uppdragsleken innehåller 52 inspirerande veckouppdrag som ni turas om att göra för varandra. När det är din vecka läser du uppdraget utan att visa din partner. Du har sedan hela veckan på dig att utföra ditt uppdrag. Uppdragsleken är genomtänkt och kortens ordning planerad för att ge er bästa möjliga upplevelse!

Gör som över 1000 kärleksfirande par från Kiruna i norr till Ystad i söder – investera i din relation INNAN du tror att det behövs!

Uppdragsleken i korthet


Uppdragsleken i korthet

Så säger par som provat:

"Uppdragsleken har lyft vår relation! Den tar fasta på de små detaljerna som man lätt missar i vardagskarusellen."
"Extra roligt att uppdragen är så varierande. Vi är förväntansfulla varje söndag som blivit vår dag!"
"Uppdragsleken är rolig, inspirerande och ger relationen massor med energi!"
"Mysigt, kärleksfullt, lärorikt och spännande!"
"Uppdragsleken är full av fina, smarta, utmanande och påhittiga uppdrag. Den är enkel att ta till sig men förändrar relationen på djupet."
"Jag njöt massor redan första veckan medan min fru tyckte att vecka två var vad hon behövde. Redan det startade nya spännande samtal, vi som trodde att vi pratat om det mesta redan."

 Klara och Ruben: "Kortleken fick oss att se varandra på nytt"

Reportage om Uppdragsleken i tidningen Amelia

 Klara och Ruben: "Kortleken fick oss att se varandra på nytt"

Reportage om Uppdragsleken i tidningen Amelia

Nyfiken på mer?

ONLINEKURSER

Nära på era villkor

BOOSTPAKET

I stället för skilsmässa

NÄRA Relationsutveckling på Instagram