UPPDRAGSLEKEN
– 52 veckor nära varandra

UPPDRAGSLEKEN
– 52 veckor nära varandra

Från lathet och slentrian till fjärilar i magen!

Väck fjärilarna till liv!

Det finns gott om relationsforskning som visar vad lyckliga par gör för att hålla sin kärleksrelation stark och bubblande. Även om det inte är några komplicerade saker så missas de ändå av de flesta, särskilt efter några år ihop. Då ersätts romantik, nyfikenhet och spännande samtal av slentrian och känslan av att redan ha sagt och gjort allt. Många frågar sig om relationen fortfarande kan vara rätt när det plötsligt blivit så tyst. Då behövs fantasi och tajming! 

Lättare sagt än gjort inser de som försökt men inte lyckats på egen hand. Därför har jag tagit fram lösningen som gör det precis lika enkelt som det låter – Uppdragsleken!

Uppdragsleken hjälper er att kicka igång nyfikenhet och romantik i relationen igen. Allt baserat på relationsforskning och de fem kärleksspråken. Se fram emot nya fjärilar i magen!

Så fungerar Uppdragsleken

Uppdragsleken innehåller 52 olika veckouppdrag som ni turas om att göra för varandra. När det är din tur att ta ett kort läser du ditt uppdrag utan att visa det för din partner. Du har sedan hela veckan på dig att utföra det. Några uppdrag ska ni genomföra tillsammans, dessa är markerade med en dubbel hjärtsymbol. Korten är numrerade och ordningen planerad för att ge er bästa möjliga upplevelse och resultat.

Och svårare än så är det inte. Uppdragsleken gör det enkelt och spännande att byta lathet och slentrian i relationen mot kittlande fjärilar i magen!


Uppdragsleken i korthet

Så säger par som provat:

"Uppdragsleken har lyft vår relation! Den tar fasta på de små detaljerna som man lätt missar i vardagskarusellen."
"Extra roligt att uppdragen är så varierande. Vi är förväntansfulla varje söndag som blivit vår dag!"
"Uppdragsleken är rolig, inspirerande och ger relationen massor med energi!"
"Mysigt, kärleksfullt, lärorikt och spännande!"
"Uppdragsleken är full av fina, smarta, utmanande och påhittiga uppdrag. Den är enkel att ta till sig men förändrar relationen på djupet."
"Jag njöt massor redan första veckan medan min fru tyckte att vecka två var vad hon behövde. Redan det startade nya spännande samtal, vi som trodde att vi pratat om det mesta redan."

 Klara och Ruben: "Kortleken fick oss att se varandra på nytt"

Reportage om Uppdragsleken i tidningen Amelia

 Klara och Ruben: "Kortleken fick oss att se varandra på nytt"

Reportage om Uppdragsleken i tidningen Amelia

Nyfiken på mer?

ONLINEKURSER

Nära på era villkor

BOOSTPAKET

I stället för skilsmässa

NÄRA Relationsutveckling på Instagram