Om NÄRA

NÄRA Relationsutveckling är mitt sätt att förverkliga visionen om fler lyckligare kärleksrelationer! Att vara del av en sådan är nämligen inte bara fantastiskt i upplevelse och känsla, det är även i sig själv en häpnadsväckande ingrediens för både hälsa och lycka i livet. Och hur inspirerande är inte det?!

Även om parterapi skulle göra underverk för de flesta par är det få som söker sig dit innan det är alldeles för sent. Jag vill ändra synen på parterapi, och att investera i sin relation, till att bli ett självklart fokus för de som värdesätter relationen till sin nära. Dessutom så vill jag göra det enkelt och lustfyllt att investera i sin relation, på det sätt som passar bäst för varje par. Min övertygelse är nämligen att alla relationer, hur menade parterna än är för varandra, kräver fortsatt näring för att uppnå, och för att bibehålla, sin fulla potential.

Jag är så glad att du hittat hit! Och jag hoppas att du ska hitta något som kan nära just din relation, antingen om det är i form av ett verktyg att använda hemma eller om vi kanske ses på en relationskonferens framöver.

Att investera i sin relation är den bästa investeringen!

Välkommen!

Karolina