RELATIONSBOOSTEN
- er guide till relationsutveckling

RELATIONSBOOSTEN
- er guide till relationsutveckling

Nyfikna på att låta relationen nå sin fulla potential?
Då är Relationsboosten för er!

Nyfikna på att låta relationen nå sin fulla potential?
Då är Relationsboosten för er!

Relationsboosten är onlinekursen för er som vill få en positiv skjuts i relationen genom relationsarbete på egen hand – med professionell guidning. I kursen har jag samlat några av de teman som varit mest omtyckta i mina skräddarsydda boostpaket. Ni får helt enkelt möjlighet att, i er egen takt och när ni själv vill, ta del av godbitarna! Relationsboosten fokuserar på att förstärka de positiva delarna i relationen, snarare än att fokusera på problem.

För vem?

Långt fler är de par som vill investera i sin relation för att göra den härligare att vara i, än de som är beredda att ta sig till parterapi. Synd tyckte jag, innan jag tog fram ett alternativ för just er!

 

Om relationsutveckling är alldeles nytt för er så är det här den perfekta starten. Efter Relationsboosten har ni möjlighet att gå vidare med övriga kurser utifrån vilka utmaningar som ni står inför just nu.

Med vilken effekt?

Att genomföra Relationsboosten tillsammans är ett enkelt och effektivt sätt att ge relationen den uppmärksamhet som den förtjänar. Investeringen som ni gör kommer att återspegla sig i form av ny energi i relationen ihop med nya perspektiv på er själva, varandra och det ni har ihop. 

 

Innehåll & Upplägg

Kursen innehåller fyra olika kapitel och tema, med tillhörande övningar och hemuppgifter. Allt innehåll finns i filmklipp som enkelt leder er genom alla steg. Titta på filmerna och gör övningarna ihop. Innehållet är utformat för att skapa engagemang och energi i ert relationsarbete, och för att ni ska få så stor effekt som möjligt på den tid som ni investerar.

Dela gärna upp innehållet till fyra tillfällen, ett för varje kapitel, med 2-4 veckors mellanrum. Då tar kursen 2-4 månader att genomföra, men effekten kan ni räkna med håller i sig mycket längre än så!

Efter köp har ni tillgång till kursens innehåll under ett helt år.


Relationsboosten i korthet

Så säger par som provat:

"Uppdragsleken har lyft vår relation! Den tar fasta på de små detaljerna som man lätt missar i vardagskarusellen."
"Extra roligt att uppdragen är så varierande. Vi är förväntansfulla varje söndag som blivit vår dag!"
"Uppdragsleken är rolig, inspirerande och ger relationen massor med energi!"
"Mysigt, kärleksfullt, lärorikt och spännande!"
"Uppdragsleken är full av fina, smarta, utmanande och påhittiga uppdrag. Den är enkel att ta till sig men förändrar relationen på djupet."
"Jag njöt massor redan första veckan medan min fru tyckte att vecka två var vad hon behövde. Redan det startade nya spännande samtal, vi som trodde att vi pratat om det mesta redan."

Relationsboosten hjälper er att påbörja det relationsarbete som alla par borde ägna sig åt!

Relationsboosten hjälper er att påbörja det relationsarbete som alla par borde ägna sig åt!

Nyfiken på mer?

BOOSTPAKET

Parterapi i rätt tid

OM KAROLINA

Jag är så glad att du hittat hit!

NÄRA Relationsutveckling på Instagram