BRÅKSKOLAN
- "Hjälp, vi bråkar om allt!"

BRÅKSKOLAN
- "Hjälp, vi bråkar om allt!"

Mer vi-känsla och mindre bråk!

Mer vi-känsla och mindre bråk!

Föreställ dig att du och din partner hittar sätt att förebygga att många av era konflikter ens uppstår. Att ni slutar säga saker som ni inte menar och inte längre går tysta flera dagar efter ett gräl. Hur skulle det påverka er relation?

Föreställ dig också att ni skulle kunna tycka olika och diskutera era olika perspektiv utan att såra varandra. Utan att varje diskussion blir till en konflikt som slutar med en klump i magen. Vad skulle era diskussioner kunna leda till istället?

Och föreställ dig att ni tillsammans enats om effektiva sätt att hantera de konflikter som ändå uppstår. Så att ni inte gör dem större än de behöver vara eller drar ut på dem längre än nödvändigt. Inser du vilken skillnad det skulle vara mot hur ni har det idag?

Istället för att bli ovänner i era försök att hantera konflikter hjälper Bråkskolan er att vilja samma sak för att INTE bli ovänner eller såra varandra när hjärtat slår snabbare och det laddas upp för gräl. Att lära sig att ta ett steg tillbaka och se konflikterna ur varandras perspektiv, och inte bara sitt eget, skapar helt nya möjligheter till förståelse för varandra. Det är precis vad jag hjälper er med i bråkskolan!

Välkomna till kursen som alla par borde gå, för sitt eget och för varandras bästa. Äntligen kan ni se fram emot mer vi-känsla och mindre bråk i er relation!

För vem?

Bråkskolan är kursen för er som tröttnat på ständiga konflikter i relationen, stora som små, och som är redo att göra något åt dem. För er som inser att det finns smartare och mer effektiva sätt att hantera era konflikter än de ni använder idag och som ser fram emot att njuta av en lugnare vardag ihop.

Med vilken effekt?

Att genomföra Bråkskolan tillsammans är ett enkelt och effektivt sätt att få ordning på konflikterna i relationen. Genom att prata om dem när ni INTE är mitt uppe i dem skapas nämligen helt andra förutsättningar för att förstå dem.

Med hjälp av konkreta övningar lär ni er tillsammans att förstå vad det är ni bråkar om och varför. Dessutom får ni öva på att framföra era åsikter utan att riskera såra varandra eller trappa upp en pågående konflikt. Ni lär er helt enkelt att förstå varandra bättre och att bråka mindre.

Se fram emot aha-upplevelser, större förståelse för varandra och en lugnare vardag ihop!

Innehåll & Upplägg

Kursen innehåller en mix av teori, reflektion och övningar. Allt innehåll finns i filmklipp som enkelt leder er genom varje steg. Titta på filmerna och gör övningarna ihop. Innehållet är utformat för att ge er större förståelse för era konflikter och smarta verktyg för att hantera dem tillsammans.

För att relationsutveckling ska bli av vet jag hur viktigt det är att det är tilltalande, enkelt och lättsamt. Det har jag självklart tänkt på när jag utvecklat bråkskolan. Så ingen anledning till oro att detta är en tung och tårdrypande kurs, för det är det inte.

Kursen innehåller bland annat:

Bråkskolan är onlinekursen som hjälper er till större förståelse för era konflikter och som ger er effektiva verktyg för att hantera dem när de ändå dyker upp.

Efter ert köp har ni tillgång till kursens innehåll under ett helt år.


Bråkskolan i korthet

Bråkskolan hjälper er till mer vi-känsla och mindre bråk

Bråkskolan hjälper er till mer vi-känsla och mindre bråk

Nyfiken på mer?

Vi eller aldrig

Från tvivel till klarhet

OM KAROLINA

Jag är så glad att du hittat hit!

NÄRA Relationsutveckling på Instagram