NÄRA Parterapi

Att investera i sin relation är den bästa investeringen!

Jo faktiskt, precis så. Eftersom en stark och nära relation förmodligen är din mest avgörande försäkring i livet. Den som stärker ditt immunförsvar, som förhöjer din känsla av lycka, som ger dig bättre förutsättningar att hantera utmaningar i arbete och föräldraskap och därtill skapar bättre ekonomiska förutsättningar genom livet – åtminstone om ni väljer att både bo ihop och hålla ihop. Låt mig därför hjälpa er att utveckla och fördjupa just er relation!

De flesta som söker sig till parterapi har tyvärr väntat alldeles för länge. Risken är då stor att fokus behöver läggas på att tända en låga som slocknat eller hantera svek. Utfallet har ärligt talat ganska dåliga utsikter. Vänta därför inte på att problem ska torna upp och växa sig ohanterliga.

Se istället parterapi som en unik möjlighet att ge er relation näring och service längs vägen och därmed fantastiska förutsättningar för en relation som inte bara håller utan som växer sig starkare och djupare över tid. Med fokus på kommunikation och stöd av olika relationsverktyg är min övertygelse att alla parrelationer kan utvecklas.

Oavsett om ni vill investera i parterapi för att bibehålla och utveckla relationen som är nära redan idag, eller om ni av någon anledning tappat er gemensamma väg, så ser jag fram emot att bidra till er relationsutveckling genom parterapi. Processen anpassas utifrån ert behov och er ambition.

Parterapi är för er som:

För att få hjälp att:

Samtalens upplägg

Vid vårt första tillfälle identifierar vi tillsammans vilket mål ni har med terapin samtidigt som jag får chans att bilda mig en uppfattning om er relation. Parterapi handlar till stor del om kommunikation. I rollen som parterapeut tar jag ansvar för att samtalet kretsar kring sådant som kommer att skapa värde för er relation samtidigt som jag säkerställer att dialogen i sig utvecklas. Vi träffas med den regelbundenhet som ni själv väljer, även om det kommer att finnas en rekommendation från mig utifrån ert mål och er process. Om jag bedömer att hemuppgifter mellan våra samtal skulle skapa extra värde så kommer ni att få möjlighet till sådana.

Boka tid

Hör av dig via e-post så hittar vi en tid som passar oss alla tre. Vi träffas digitalt, jag tar emot både dagtid och kvällstid.

Priser

Varje samtal är 75 minuter och kostar 1250 kronor inklusive moms.

Parterapeut

Karolina Lind, par- och relationsterapeut