NÄRA Parterapi

Att investera i sin relation är den bästa investeringen!

Jo faktiskt, precis så. Eftersom en stark och nära relation förmodligen är din mest avgörande försäkring i livet. Den som stärker ditt immunförsvar, som förhöjer din känsla av lycka, som ger dig bättre förutsättningar att hantera utmaningar i arbete och föräldraskap och därtill skapar bättre ekonomiska förutsättningar genom livet – åtminstone om ni väljer att både bo ihop och hålla ihop. Låt mig därför hjälpa er att utveckla och fördjupa just er relation!

De flesta som efterfrågar professionellt stöd i sin relation har tyvärr väntat alldeles för länge. Risken är då stor att fokus behöver läggas på att tända en låga som slocknat eller hantera svek. Utfallet har ärligt talat ganska dåliga utsikter. Vänta därför inte på att problem ska torna upp och växa sig ohanterliga.

Se istället parterapi som en unik möjlighet att ge er relation näring och service längs vägen och därmed fantastiska förutsättningar för en relation som inte bara håller utan som växer sig starkare och djupare över tid. Med fokus på kommunikation och stöd av olika relationsverktyg är min övertygelse att alla parrelationer kan utvecklas.

Oavsett om ni vill investera i relationsutveckling för att bibehålla och utveckla relationen som är nära redan idag, eller om ni av någon anledning tappat er gemensamma väg, så ser jag fram emot att hjälpa er framåt. Processen anpassas utifrån era behov och er ambition.

Parterapi är för er som:

För att få hjälp att:

Unik relation - unik insats

Varje relation är unik och det är även min insats för er. Vi inleder därför vårt samarbete med ett samtal där jag får chans att lyssna in era behov och rekommendera den insats som bäst tar er till önskat läge.

Boostpaketet – maxar potentialen i er relation!

  • Individuella kartläggningssamtal
  • Parsamtal
  • Hemuppgifter
  • Värdefulla verktyg och övningar
  • Uppdragsleken – 52 veckor nära varandra

Terapipaketet – tar er igenom krisen tillsammans!

  • Parsamtal
  • Värdefulla verktyg och övningar

Kontakta mig

Hör av dig via e-post så hittar vi en tid för ett telefonsamtal där du får möjlighet att berätta om era behov och önskemål.

Vid parsamtalen träffas vi digitalt, jag tar emot både dagtid och kvällstid.

Parterapeut

Karolina Lind, par- och relationsterapeut

Sagt av par efter boostpaketet

"Det var så otroligt värt det, för mig som individ och för oss som par!"
"Hundra gånger bättre investering än en solsemester tillsammans!"
"Vi tackar innerligt för din hjälp, vi hade inte kunnat se detta själva"
"Boostpaketet har fått oss att vakna upp och bli ett team igen. Nu är kärleken starkare än någonsin!"
"Att tvingas lyssna, prata och förstå sin partner är ovärderligt."
"Det här borde alla par göra!"